Què és Igualada x Igualada?

Igualada x Igualada és una plataforma ciutadana de cooperació i ajuda bàsica a les persones. És apolítica, no depèn de l’administració i actua sense pressupost de cap mena. No té dirigents sinó impulsors i responsables de projectes concrets, que treballen per assolir objectius determinats. Volem promoure la solidaritat entre els nostres conciutadans que, en aquests moments difícils, viuen situacions d’extrema pobresa.

Es constitueix l´any 2012 a partir de membres de l´entitat Músics per la Solidaritat, una entitat que ja col·laborava en projectes solidaris de diverses ONGs. A causa de la situació de crisi actual, l’entitat va apostar per ajudar les persones de més a prop, aportant solucions més directes i buscant resultats transparents i palpables. En aquell moment es va convertir en Plataforma i va decidir posar-se a disposició dels ciutadans d’Igualada i poder-los ajudar de forma més massiva, sempre amb la filosofia que sumant un petit gest de cadascú s’aconsegueix un gran resultat. Actualment la plataforma està impulsada per les igualadines Susana Roselló i Núria Mas.

Igualada x Igualada la formen gairebé un centenar d’entitats i empreses de la ciutat. En la primera Diada Festiva de recollida massiva d’aliments que es va celebrar a Igualada el desembre de 2011 vam aconseguir recaptar 22 tones de menjar, que van servir per abastir el Banc de Queviures durant nou mesos, i 3.600 euros que es van destinar a la compra de productes frescos.

Igualada x Igualada és una iniciativa basada únicament en el voluntariat i les aportacions desinteressades. No rep ni un cèntim de cap administració.

Si vols estar al dia de totes les novetats, clica “M’agrada” a la nostra pàgina de Facebook: http://www.facebook.com/igdXigd

Si vols formar part de la plataforma i participar com a voluntari de les diferents activitats, ja sigui a titol individual, com a entitat o bé com a empresa, envia’ns un correu electrònic a l’adreça igualadaxigualada@hotmail.es

Moltes gràcies! Entre tots aconseguirem omplir el Banc de Queviures d’Igualada!

.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s