Xifra provisional: 20.000 quilos d’aliments recollits. Gràcies Igualada!!!

Sis camions de la Creu Roja amb capacitat per a més de 4.000 quilos d’aliments han sortit carregats d’Igualada per traslladar cap al magatzem que Creu Roja té a la Pobla de Claramunt tots els queviures recollits en la Diada Festiva de Recollida d’Aliments que s’ha celebrat a Igualada avui dissabte dia 24.

Eufòria absoluta era el balanç de les persones organitzadores de la jornada. Els voluntaris de la Creu Roja desplaçats al magatzem on es traslladaven els queviures asseguraven que la imatge era espectacular; desenes de palets plens de menjar s’anaven acumulant un al costat de l’altre. A l’espera del balanç definitiu, es calcula que la xifra de menjar recollit al llarg del dia d’avui podria superar els 20.000 quilos. A més, encara no s’han obert les guardioles per saber la quantitat de diners recollits en metàlic i que serviran també per comprar més aliments.

La resposta ciutadana ha estat espectacular, i Igualada ha demostrat que és una ciutat profundament solidària. Més de mil voluntaris han coordinat les més de 50 actuacions que hi ha hagut avui a Igualada, i els igualadins i igualadines han anat portant menjar als 9 punts de recollida durant tot el dia.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s